Hoe de problemen met het HDMI beeldscherm van een HP laptop binnen enkele seconden op te lossen?


Heeft u problemen met het aansluiten van uw HP computer op een HDMI-apparaat? Als dit het geval is, lees dan dit artikel door om erachter te komen wat de weergave en geluids problemen zou kunnen veroorzaken en om deze zo snel mogelijk op te lossen.

 

Als u een expertise van HP-reparatie nodig heeft, dan is het Bellen HP nummer ondersteunings team voor onmiddellijke ondersteuning. Of HP-support medewerkers zullen uw vragen onderzoeken, u hulp op afstand bieden of u helpen bij het onderhoud van uw HP-laptop.

 

Volg de onderstaande stappen in dit artikel om het HDMI-beeldscherm probleem op uw HP laptop op te lossen.

 

Stappen om problemen met het HDMI-beeldscherm van een HP laptop binnen enkele seconden op te lossen;

 

Zorg ervoor dat u de juiste HDMI-kabel gebruikt:

1. Voor HDTV's met meerdere HDMI-poorten moet de ingangsbron van het HDMI-scherm worden aangesloten op dezelfde HDMI-poort die op uw computer is aangesloten. HDMI 2 moet bijvoorbeeld worden aangesloten op HDMI 2.

2. Als uw HP-computer en uw HDMI-apparaat verschillende kabeltypes gebruiken, moet u een adapter kopen om dit probleem op te lossen.

 

Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat het juiste uitvoer apparaat wordt geselecteerd wanneer HDMI is aangesloten:

1. De eerste stap is ervoor te zorgen dat de HDMI-kabel zowel op uw computer als op het uitvoer apparaat is aangesloten.

2. Ga naar het START-menu van het scherm en zoek naar het item CONTROL PANEL.

3. Klik op de optie Geluid in het Configuratie scherm om het te openen zodra het is geopend.

4. Zodra het geluidsvenster wordt geopend, selecteert u het tabblad AFSPELEN.

5. Klik op de SET DEFAULT-knop onder LUIDSPREKER/HOOFDTELEFOON om dit de standard instelling te maken.

6. Identificeer het HDMI-uitvoerapparaat op naam om het als uitvoer apparaat te selecteren.

7. Selecteer de SET DEFAULT KNOP onderaan uw scherm.

8. Open een menubalk door op het uitvoerapparaat van de HDMI-kabel te klikken en vervolgens met de rechtermuisknop te klikken.

9. Selecteer in dit menu de optie TOON ONTKOPPELDE APPARATEN.

 

Opmerking: De HP-ondersteunings assistent of de Windows-probleem oplosser kan worden gebruikt om dit probleem te vinden en op te lossen als het aanhoudt nadat alle bovenstaande stappen zijn gevolgd.

 

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met HP Bellen Nederland door nu ons HP Helpline nummer te bellen. Het is bekend dat onze HP klantenservice medewerkers alle HP-gerelateerde problemen snel kunnen oplossen door de best mogelijke oplossingen te bieden. We bieden ook reparative services voor alle HP laptops en computers, dus neem nu contact op met ons team.